Dr Sells Vej 22

Huset er beliggende med gåafstand til skov, Dianalund Centret, stationen og Holbergskolen med idrætsområde. Der er ca. 15 minutters kørsel til motorvej E-20 ved Sorø. Der er tilhørende have og mulighed for at parkere sin bil.

Skolegade 1

Det er en 1-plansvilla, beliggende centralt i byen, gåafstand til stationen, Brugsen og Ruds Vedby Skole med idrætsområde. Villaen er beliggende i et børnevenligt kvarter ca. 15 minutters kørsel til motorvej E-20 ved Sorø. Villaen har tilhørende have og mulighed for parkering ude foran huset.

Niels Klimsvej 31

Det er en 1 ½-plansvilla på en lukket vej, beliggende i gåafstand til Hundeskoven, Dianalund Centret, stationen og Holbergskolen med idrætsområder. Det er et eftertragtet og roligt villakvarter. Der er ca. 15 minutters kørsel til motorvej E-20 ved Sorø. Der er tilhørende stor have og mulighed for at parkere sin bil.

Tjørnevej 9

Villaen er beliggende centralt i byen, i gåafstand til Dianalund Centret, stationen, Bøgeskoven og Holbergskolen med idrætsområde. Villaen er beliggende i et børnevenligt kvarter ca. 15 minutters kørsel fra motorvej E-20 ved Sorø. Villaen har tilhørende have og mulighed for parkering.

Sømosevej 32

The villa is located within walking distance to Hundeskoven, Dianalund Center, the station and Holberskolen with sports area. It’s about. 15 minutes drive to the E-20 motorway at Sorø. There is an associated garden and the possibility to park your car.

Sømosevej 22

Det er en 1-plansvilla, beliggende centralt i byen, i gåafstand til Dianalund Centret, stationen, Bøgeskoven og Holbergskolen med idrætsområde. Villaen er beliggende i et børnevenligt kvarter ca. 15 minutters kørsel fra motorvej E-20 ved Sorø.Villaen har tilhørende have og mulighed for parkering i garagen og ude foran garagen. NYHED se ejendommen indvendigt i 360grader billeder

Orebovej 19

Huset er beliggende ude på landet på en rolig vej, meget tæt på skoven. Villaen er ca. 20 minutters kørsel til motorvej E-20 ved Sorø. Villaen har en stor have og mulighed for parkering. NYHED se ejendommen indvendigt i 360grader billeder  

Nybovej 8, 1 sal

Lejligheden er beliggende på en rolig og lukket vej, meget tæt på Bøgeskoven og stationen, samt i gåafstand til Dianalund Centret og Holbergskolen med idrætsområde. Lejligheden er ca. 15 minutters kørsel til motor E-20 ved Sorø.Lejligheden har en fælles have og mulighed for parkering ude foran lejligheden. NYHED se ejendommen indvendigt i 360grader billeder  

Nybovej 8 Stuen

Lejligheden er beliggende på en rolig og lukket vej, meget tæt på Bøgeskoven og stationen samt i gåafstand til Dianalund Centret og Holbergskolen med idrætsområde. Lejligheden er ca. 15 minutters kørsel til motorvej E-20 ved Sorø.Lejligheden har en disponibel kælder med badeværelse og 3 disponibele værelser, har en fælles have og mulighed for parkering ude foran…

Nybovej 4

Huset er beliggende på en rolig og lukket vej, meget tæt på Bøgeskoven og stationen samt i gåafstand til Dianalund Centret og Holbergskolen med idrætsområde. Villaen er ca. 15 minutters kørsel til motorvej E-20 ved Sorø. Villaen har en stor have og mulighed for parkering i garagen og ude foran garagen.