Fremvisning af

Boligen

Når du har set boligen, og du har besluttet, at du gerne vil leje boligen skal du ringe til kontoret. Vores åbningstid er hverdage mellem 9 og 15, fredag mellem 9 og 14.30. Du vil her få oplyst, om du er den første til at leje boligen, eller om der er en anden, der har været hurtigere til at ringe til os.

Lejekontrakt

Når vi har oplyst dig, at du kan leje boligen vil du i løbet af kort tid modtage en lejekontrakt pr. mail. Denne skal underskrives af alle lejere anført på kontrakten og sendes retur til os inden for 5 dage.

Depositum og forudbetalt leje

Skal indbetales inden for 5 dage efter du har modtaget kontrakten. Depositum udgør 3 måneders leje. Der skal herudover indbetales 3 måneds forudbetalt leje som kan afdrages med kr. 1.000,00 pr. md.

Ekstra depositum kan gøre sig gældende f.eks. hvis der skal holdes hund i lejemålet. Vær opmærksom på at hunde altid skal godkendes af kontoret, og der skal udfyldes og underskrives en dyretilladelse. Forudbetalt leje er leje der er betalt forud, og denne må boes op, den sidste måned du engang bor i lejemålet. Forudbetalt leje er ikke det samme som den første måneds husleje.

Nøgler/indflytningssyn

Vi kontakter dig pr. mail ca. 3 uger før din indflytning med info om tidspunkt for indflytningssyn og udlevering af nøgler. Sammen går vi lejemålet igennem, aflæser målerne og du vil få udleveret nøglerne til lejemålet, hvorefter du kan flytte ind. Måleraflæsningerne sørger vi for at indberette til forsyningsstederne.